Lirik Lagu Titip Tresno - Deviana Safara


Judul Lagu : Titip Tresno
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Deviana Safara
Genre : Dangdut

Lirik Titip Tresno - Deviana Safara


Susah sing tak roso
Kelingan naliko semono
Wong loro ngucap janji tresno
Di sekseni indahe cahyone mego

Sliramu pamit arep lungo
Titip tresno sing kudu tak jogo
Welingmu ojo nganti ono wong liyo
Mbok elus pipiku netes banyune moto

INTRO

Nganti suk kapan nggonmu teko
Tresnaku ora bakal cidro
Tresno sing ning njerone dodo
Tak simpen lan tak jogo

Senajan akeh gudo tresno
Nanging tresnamu sing utomo
Aku ra bakal nompo tresno liyo
Nganti sliramu teko

INTRO

Nganti suk kapan nggonmu teko
Tresnaku ora bakal cidro
Tresno sing ning njerone dodo
Tak simpen lan tak jogo

Senajan akeh gudo tresno
Nanging tresnamu sing utomo
Aku ra bakal nompo tresno liyo
Nganti sliramu teko

Nganti suk kapan nggonmu teko
Tresnaku ora bakal cidro
Tresno sing ning njerone dodo
Tak simpen lan tak jogo

Senajan akeh gudo tresno
Nanging tresnamu sing utomo
Aku ra bakal nompo tresno liyo
Nganti sliramu teko

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.