Lirik Lagu Semebyar - Suliana



Judul Lagu : Semebyar
Ciptaan : Yon's DD
Penyanyi : Suliana
Genre : Kendang Kempul Banyuwangi

Lirik Semebyar


Sing tau tauo
Atinisun bingung gedigi
Sakat riko tinggal
Urip isun rasane koyo nggantung

Pikiran sering ngelamun
Sampek awak dadi koyo wong linglung

Kabar wis semebyar
Riko lan isun arep jejodoan
Embuh keneng s#tan paran
Riko ninggal isun tanpo jalaran

INTRO

Mulo titip salam
Nong angin lan derese udan
Warahen isun ngenteni tekan riko eman
Embuh sampek kapan

Isun emong nanggung wirang
Sun anteni nong jrajabane lawang

Kabar wis semebyar
Riko lan isun arep jejodoan
Embuh keneng s#tan paran
Riko ninggal isun tanpo jalaran

INTRO

Mulo titip salam
Nong angin lan derese udan
Warahen isun ngenteni tekan riko eman
Embuh sampek kapan

Isun emong nanggung wirang
Sun anteni nong jrajabane lawang

Mulo titip salam
Nong angin lan derese udan
Warahen isun ngenteni tekan riko eman
Embuh sampek kapan

Isun emong nanggung wirang
Sun anteni nong jrajabane lawang

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053