18 Agt 2017

Judul Lagu : Selawase Nong Ati
Ciptaan : Ardian GA
Penyanyi : Vita ft Nanda Feraro
Genre : Pop Banyuwangi

Lirik Selawase Nong Ati


Pr :
Wis lebih rong tahun riko ambi isun
Setuhune urip di sunsun
Cemeng ambi putih wis dadi kelire
Susah seneng nong jerune

Welas isun nong riko sing sudo
Masio angin blabur gedhi wis moro
Sampek kapan baen sing bakalan mati
Welas isun iki selawase nong ati

INTRO

Wis lebih rong tahun riko ambi isun
Setuhune urip di sunsun
Cemeng ambi putih wis dadi kelire
Susah seneng nong jerune

Welas isun nong riko sing sudo
Masio angin blabur gedhi wis moro
Sampek kapan baen sing bakalan mati
Welas isun iki selawase nong ati

INTRO

Welas isun nong riko sing sudo
Masio angin blabur gedhi wis moro
Sampek kapan baen sing bakalan mati
Welas isun iki selawase nong ati

Lk :
Welas isun nong riko sing sudo
Masio angin blabur gedhi wis moro
Pr :
Sampek kapan baen sing bakalan mati
Welas isun iki selawase nong ati
Ft :
Welas isun iki selawase nong ati