Ra nyongko aku ra ngiro Yen sliramu gampang kegudo wanito Nggetuni anggonku nglanggati Tresnamu lamis jebul mung ono lathi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Pucuke Asmoro
Ciptaan : NDX AKA
Penyanyi : Lilis Fernanda ft Fery
Genre : Dangdut

Lirik Pucuke Asmoro


Pr :
Ra nyongko aku ra ngiro
Yen sliramu gampang kegudo wanito
Nggetuni anggonku nglanggati
Tresnamu lamis jebul mung ono lathi

Lantip ono pangucap
Cidro anggonanmu janji
Kang mas cobo jelasno
Opo aku salah panompo

Lk :
Cah ayu ojo mbok terusno
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo
Tresnaku iki yo mung kowe
Ra ono niatan golek wanito liyane

Tulus suci tresnaku
Yo mung ono nggo sliramu
Uwesono eluhmu
Mbrebes mili ono pipi kuwi

Pr :
Tekan pucuke asmoro
Tresnaku soyo ngremboko
Mugo bisa sak lamiyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Ft :
Tekan pucuke asmoro
Tresnaku soyo ngremboko
Mugo bisa sak lamiyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

INTRO

Pr :
Lantip ono pangucap
Cidro anggonanmu janji
Kang mas cobo jelasno
Opo aku salah panompo

Lk :
Tekan pucuke asmoro
Tresnaku soyo ngremboko
Mugo bisa sak lamiyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Ft :
Tekan pucuke asmoro
Tresnaku soyo ngremboko
Mugo bisa sak lamiyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Baca Juga » Lirik Lagu Siji Ratu Loro Rojo - Fery

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053