Lirik Lagu Ngempet Roso - Jo Kluthuk

Sak tenane aku seneng kowe Nanging aku rabiso ngomong opo anane Sejatine aku kangen sliramu Nanging mung biso tak simpen neng jero atiku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ngempet Roso - Jo Kluthuk


Judul Lagu : Ngempet Roso
Ciptaan : Jo Kluthuk
Penyanyi : Jo Kluthuk
Genre : Dangdut

Lirik Ngempet Roso


Sak tenane aku seneng kowe
Nanging aku rabiso ngomong opo anane
Sejatine aku kangen sliramu
Nanging mung biso tak simpen neng jero atiku

Senajan mung nyawang
Biso nambani kangenku
Senajan mung nyanding
Biso nambani roso tresnaku

Opo koyo ngene iki rasane
Mung ngempet roso tresno ing saben dinane
Arep kondo nanging ra kuwowo
Kepiye tresnaku ora bakal mbok tompo

senajan mung nyawang
biso nambani kangenku
senajan mung nyanding
bido nambani roso tresnaku

Duh gusti
Paringono kiat
Kulo ingkang nembe
Nandang pacoban

Pacoban
Ngempet roso jroning dodo
Senajan kulo ngerti
Tresno kuwi ra kudu nduweni

INTRO

Sak tenane aku seneng kowe
Nanging aku rabiso ngomong opo anane
Sejatine aku kangen sliramu
Nanging mung biso tak simpen neng jero atiku

Senajan mung nyawang
Biso nambani kangenku
Senajan mung nyanding
Biso nambani roso tresnaku

Opo koyo ngene iki rasane
Mung ngempet roso tresno ing saben dinane
Arep kondo nanging ra kuwowo
Kepiye tresnaku ora bakal mbok tompo

senajan mung nyawang
biso nambani kangenku
senajan mung nyanding
bido nambani roso tresnaku

Duh gusti
Paringono kiat
Kulo ingkang nembe
Nandang pacoban

Pacoban
Ngempet roso jroning dodo
Senajan kulo ngerti
Tresno kuwi ra kudu nduweni