18 Agt 2017

Judul Lagu : Ngelabur Langit
Ciptaan : -
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Pop Banyuwangi

Lirik Ngelabur Langit


Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang di tabuh selisih
Welas isun sing riko gape

INTRO

Wis uwis uwis
Di nggo paran ngrageni mauk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Di nggo paran magih golet liyane

Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang di tabuh selisih
Welas isun sing riko gape

INTRO

Wis uwis uwis
Di nggo paran ngrageni mauk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Di nggo paran magih golet liyane

Wis uwis uwis
Di nggo paran ngrageni mauk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Di nggo paran magih golet liyane