4 Agt 2017

Judul Lagu : Mung Fotomu
Ciptaan : Raden Husein Albana
Penyanyi : Suliyana
Genre : Dangdut

Lirik Mung Fotomu


Nggugah tresno lan kangen rinduku
Nalikane nyawang fotomu
Sing tak simpen neng njero hpku
Soyo nambah abot kangen atiku

Najan adoh jarak sliramu
Ra bakal nyudo gedhe tresnoku
Nanging abot nahan pengen ketemu
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu

Jujur jeroning ati kebak kangenku
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Jujur jeroning ati kebak kangenku
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

INTRO

Nggugah tresno lan kangen rinduku
Nalikane nyawang fotomu
Sing tak simpen neng njero hpku
Soyo nambah abot kangen atiku

Najan adoh jarak sliramu
Ra bakal nyudo gedhe tresnoku
Nanging abot nahan pengen ketemu
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu

Jujur jeroning ati kebak kangenku
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Jujur jeroning ati kebak kangenku
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Tetes eluh moto iki bukti kangenku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Baca Juga : Lirik Lagu Angen Angen - Suliyana