Lirik Lagu Mantan Bojo - Eny Sagita

Sing tak roso abot atiku Yen sliramu ra ono sandingku Mergane njero ati iki Mendem tresnoku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mantan Bojo - Eny Sagita

Judul Lagu : Mantan Bojo
Ciptaan : -
Penyanyi : Eny Sagita
Genre : Dangdut

Lirik Mantan Bojo


Sing tak roso abot atiku
Yen sliramu ra ono sandingku
Mergane njero ati iki
Mendem tresnoku

Wis tak coba nglalekne sliramu
Nanging soyo manggon ning atiku
Mergane isih ra lilo
Ninggalke sliramu

INTRO

Jeru soyo jeru
Ono sliramu manggon ning atiku
Nadyan wis tak coba
Ngilangake soko atiku

Jeru soyo jeru
Ono tresnomu mendem ning atiku
Nanging njur pacer aku
Yen sliramu mung mantan bojoku

Nganti tekan kapan aku biso lilo
Mergo sliramu mung mantan bojoku
Mergo sliramu mung mantan bojoku

INTRO

Sing tak roso abot atiku
Yen sliramu ra ono sandingku
Mergane njero ati iki
Mendem tresnoku

Wis tak coba nglalekne sliramu
Nanging soyo manggon ning atiku
Mergane isih ra lilo
Ninggalke sliramu

INTRO

Jeru soyo jeru
Ono sliramu manggon ning atiku
Nadyan wis tak coba
Ngilangake soko atiku

Jeru soyo jeru
Ono tresnomu mendem ning atiku
Nanging njur pacer aku
Yen sliramu mung mantan bojoku

Nganti tekan kapan aku biso lilo
Mergo sliramu mung mantan bojoku
Mergo sliramu mung mantan bojoku