Lirik Lagu Lorone Ati - Eni Sagita

Sak tenane Aku tresno kowe Tak rewangi korban jiwo rogo Nanging isih kurang trimo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lorone Ati - Eni Sagita

Judul Lagu : Lorone Ati
Ciptaan : -
Penyanyi : Eni Sagita
Genre : Dangdut

Lirik Lorone Ati


Sak tenane
Aku tresno kowe
Tak rewangi korban jiwo rogo
Nanging isih kurang trimo

Njaluk opo
Tak turuti kowe malah ngelewo
Sak unimu aku ora bakal cidro
Bebasan nyowoku tak elungno

INTRO

Opo pancen iki lelakonku
Yen kowe dudu jodohku
Perpisahan iki kang tinemu
Aku mung ndungo mulyo uripmu

Upomo kowe dadi duwekku
Tak gowo mati tresnamu
Nanging Gusti ra ngeparengake
Yo mung cukup semene wae

Nganti tuwo jenengmu tetep ono ing dodo
Senajan saiki kowe golek liyo
Loro ati iki sing tak tompo

INTRO

Sak tenane
Aku tresno kowe
Tak rewangi korban jiwo rogo
Nanging isih kurang trimo

Njaluk opo
Tak turuti kowe malah ngelewo
Sak unimu aku ora bakal cidro
Bebasan nyowoku tak elungno

INTRO

Opo pancen iki lelakonku
Yen kowe dudu jodohku
Perpisahan iki kang tinemu
Aku mung ndungo mulyo uripmu

Upomo kowe dadi duwekku
Tak gowo mati tresnamu
Nanging Gusti ra ngeparengake
Yo mung cukup semene wae

Nganti tuwo jenengmu tetep ono ing dodo
Senajan saiki kowe golek liyo
Loro ati iki sing tak tompo
Loro ati iki sing tak tompo