Lirik Lagu Lintang - Dian Marshanda


Judul Lagu : Lintang
Ciptaan : Raden Husein Albana
Penyanyi : Dian Marshanda
Genre : Dangdut

Lirik Lintang


Tak tulis layang iki
Sing nembangke kangene ati
Mergo setyoku iki
Lan tresnoku sing tansah gati

Soyo cedhak ning ati
Nadyan adoh karo sliramu
Tak jaluk ning tresnamu
Ojo nganti ngeliyo ati

Sak tenane abot njerone ati
Mergo gedhe kangenku
Nanging kudu tak trimo
Kanti sabar atiku

Koyo lintang kerlip ning awang
Sing nggambarke kangenku iki
Koyo lintang sing kebak ning awang
Tansah madhangi njeroning ati

Ra bakal surut kangen lan tresnaku
Koyo kerlip lintang ning njero atiku

INTRO

Tak tulis layang iki
Sing nembangke kangene ati
Mergo setyoku iki
Lan tresnoku sing tansah gati

Soyo cedhak ning ati
Nadyan adoh karo sliramu
Tak jaluk ning tresnamu
Ojo nganti ngeliyo ati

Sak tenane abot njerone ati
Mergo gedhe kangenku
Nanging kudu tak trimo
Kanti sabar atiku

Koyo lintang kerlip ning awang
Sing nggambarke kangenku iki
Koyo lintang sing kebak ning awang
Tansah madhangi njeroning ati

Ra bakal surut kangen lan tresnaku
Koyo kerlip lintang ning njero atiku

Baca Juga » Lirik Lagu Bojo Cino - Dian Marshanda

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053