Lirik Lagu Keronto Ronto - Rere Amora


Judul Lagu : Keronto Ronto
Ciptaan : -
Penyanyi : Rere Amora
Genre : Dangdut

Lirik Keronto Ronto


Pengen nangis rasane wis ra kuat
Banyu moto patuto waleh sambat
Saben dino atiku mbok gawe loro
Saben wektu atiku mbok gawe gelo

Keronto ronto...
Keronto ronto...

Pengen nangis rasane wis ra kuat
Banyu moto patuto waleh sambat
Saben dino atiku mbok gawe loro
Saben wektu atiku mbok gawe gelo

Keronto ronto...
Keronto ronto...

INTRO

Lorone gen neng kene
Neng njero ati kene
Neng njero dodo kene
Loro rasane

Nalikane sliramu
Neng ngarepe mripatku
Asyik bercumbu rayu
Mesrah tingkahmu
Keronto atku

INTRO

Pengen nangis rasane wis ra kuat
Banyu moto patuto waleh sambat
Saben dino atiku mbok gawe loro
Saben wektu atiku mbok gawe gelo

Keronto ronto...
Keronto ronto...

INTRO

Lorone gen neng kene
Neng njero ati kene
Neng njero dodo kene
Loro rasane

Nalikane sliramu
Neng ngarepe mripatku
Asyik bercumbu rayu
Mesrah tingkahmu

Nalikane sliramu
Neng ngarepe mripatku
Asyik bercumbu rayu
Mesrah tingkahmu
Keronto atku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM