11 Agt 2017

Judul Lagu : Kepontang Panting
Ciptaan : -
Penyanyi : Ike Vanessa
Genre : Dangdut

Lirik Kepontang Panting


Aku trimo seng ngalah
Aku wis ra betah
Ngrasakke kahanan iki
Rasane ra nguati

Sambat loro ning ati
Kabeh janjimu ora bukti
Jare tresno nanging opo
Kowe gampang leno

Aku kepontang panting
Manut mlakune angin
Ibaratno bandulan
Aku nggo dolanan

Loro atiku loro
Sing tak tresno ora rumongso
Kowe teko gawe cidro
Mending aku lungo

Wis rapopo rasah di terusno
Senajan to atiku loro
Mending tak culno ugo ikhlasno
Kowe nggo wong liyo

Wes tak coba legowo
Wes tak coba lalekno
Senajan pahit abot sing tak roso

INTRO

Aku trimo seng ngalah
Aku wis ra betah
Ngrasakke kahanan iki
Rasane ra nguati

Sambat loro ning ati
Kabeh janjimu ora bukti
Jare tresno nanging opo
Kowe gampang leno

Wis rapopo rasah di terusno
Senajan to atiku loro
Mending tak culno ugo ikhlasno
Kowe nggo wong liyo

Wes tak coba legowo
Wes tak coba lalekno
Senajan pahit
Abot sing tak roso

Wis rapopo rasah di terusno
Senajan to atiku loro
Mending tak culno ugo ikhlasno
Kowe nggo wong liyo

Wes tak coba legowo
Wes tak coba lalekno
Senajan pahit
Abot sing tak roso

Baca Juga : Lirik Lagu Amergo Kowe - Yulia Vanesa