Lirik Lagu Janji Terakhir - Megawati

Bebasane gelang alit mungguhing driji Sliramu opo pancen uwes lali Lali prasetyane naliko semono Ora gawe cuwo ora gawe kuciwo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Janji Terakhir - Megawati

Judul Lagu : Janji Terakhir
Ciptaan : -
Penyanyi : Megawati
Genre : Dangdut

Lirik Janji Terakhir


Bebasane gelang alit mungguhing driji
Sliramu opo pancen uwes lali
Lali prasetyane naliko semono
Ora gawe cuwo ora gawe kuciwo

Pepindhane gondo kembang arum dalu
Wangine tresnaku marang sliramu
Opo to salahku opo to dosaku
Jebul mentolo ninggal aku

INTRO

Janjimu yang terakhir
Bakal tulus setyo
Ora bakal kebimbang wong liyo
Janjimu yang terakhir
Jebul amung lamis
Roso atiku koyo di iris

Oh rembulan aku tulungono
Padhangono petenge kelangan tresno
Tresno tulus suci kok yo di blenjani
Nelongso kebangeten urip iki

INTRO

Bebasane gelang alit mungguhing driji
Sliramu opo pancen uwes lali
Lali prasetyane naliko semono
Ora gawe cuwo ora gawe kuciwo

Pepindhane gondo kembang arum dalu
Wangine tresnaku marang sliramu
Opo to salahku opo to dosaku
Jebul mentolo ninggal aku

INTRO

Janjimu yang terakhir
Bakal tulus setyo
Ora bakal kebimbang wong liyo
Janjimu yang terakhir
Jebul amung lamis
Roso atiku koyo di iris

Oh rembulan aku tulungono
Padhangono petenge kelangan tresno
Tresno tulus suci kok yo di blenjani
Nelongso kebangeten urip iki