Lirik Lagu Bendungan Waru Turi - Vita KDI



Judul Lagu : Bendungan Waru Turi
Ciptaan : Nogling S.
Penyanyi : Vita KDI
Genre : Dangdut

Lirik Bendungan Waru Turi


Yen kelingan ing bendungan waru turi
Ing pinggire wates kutho Kediri
Papan endah sesawangan katon asri
Naliko aku lan kowe ngiket janji

Wayah sore tanggal siji januari
Sineksenan kumricike banyu kali
Mbok aras pipiku banjur gegat lati
Rasane nganti mati ra bakal lali

INTRO

Duh kang mas saiki dunungmu neng ngendi
Ngapuranen aku sing nyidrani janji
Tresnamu suci tulus jeroning ati
Ra tak jogo nanging malah tak blenjani

INTRO

Yen kelingan ing bendungan waru turi
Banjur elehku tumetes ono pipi
Getunku kang mas nganti kepati pati
Yen kelingan ing bendungan watu turi

INTRO

Yen kelingan ing bendungan waru turi
Ing pinggire wates kutho Kediri
Papan endah sesawangan katon asri
Naliko aku lan kowe ngiket janji

Wayah sore tanggal siji januari
Sineksenan kumricike banyu kali
Mbok aras pipiku banjur gegat lati
Rasane nganti mati ra bakal lali

INTRO

Duh kang mas saiki dunungmu neng ngendi
Ngapuranen aku sing nyidrani janji
Tresnamu suci tulus jeroning ati
Ra tak jogo nanging malah tak blenjani

INTRO

Yen kelingan ing bendungan waru turi
Banjur elehku tumetes ono pipi
Getunku kang mas nganti kepati pati
Yen kelingan ing bendungan watu turi

Getunku kang mas nganti kepati pati
Yen kelingan ing bendungan watu turi

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053