Lirik Lagu Balen - Manthous Feat Nurhana


Judul Lagu : Balen
Ciptaan : Manthous
Penyanyi : Manthous Feat Nurhana
Genre : Campursari

Lirik Balen - Manthous Feat Nurhana


Lk :
Jan jane dik aku wis rindu
Wis rong tahun lawase ora ketemu
Eling eling dik jamane semono
Runtang runtung anane ra ono liyo

Pr :
Jan jane mas aku wis lali
Gelang alit bebasan kang mungguhing driji
Ora gampang nambani cuwaning ati
Ora semoyo mas aku ra janji

Lk :
Horotoyoh
Nganggo theklek kecemplung kalen
Timbang golek dik
Sing apik luwung balen

Pr :
Sabar Mas
Wong sabar ora kesusu
Yen kesusu tundhone wis mesti kleru

Lk :
Estu dik
Wis dadi antebing kalbu
Tak belani jiwo rogo tulusing ati

Pr :
Sabar mas
Bola bali wis tak aturi
Yen kuciwo njur getun tibane mburi

INTRO

Lk :
Jan jane dik aku wis rindu
Wis rong tahun lawase ora ketemu
Eling eling dik jamane semono
Runtang runtung anane ra ono liyo

Pr :
Jan jane mas aku wis lali
Gelang alit bebasan kang mungguhing driji
Ora gampang nambani cuwaning ati
Ora semoyo mas aku ra janji

Lk :
Horotoyoh
Nganggo theklek kecemplung kalen
Timbang golek dik
Sing apik luwung balen

Pr :
Sabar Mas
Wong sabar ora kesusu
Yen kesusu tundhone wis mesti kleru

Lk :
Estu dik
Wis dadi antebing kalbu
Tak belani jiwo rogo tulusing ati

Pr :
Sabar mas
Bola bali wis tak aturi
Yen kuciwo njur getun tibane mburi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.