Lirik Lagu Balen - Manthous Feat Nurhana

Jan jane dik aku wis rindu Wis rong tahun lawase ora ketemu Eling eling dik jamane semono Runtang runtung anane ra ono liyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Balen
Ciptaan : Manthous
Penyanyi : Manthous Feat Nurhana
Genre : Campursari

Lirik Balen - Manthous Feat Nurhana


Lk :
Jan jane dik aku wis rindu
Wis rong tahun lawase ora ketemu
Eling eling dik jamane semono
Runtang runtung anane ra ono liyo

Pr :
Jan jane mas aku wis lali
Gelang alit bebasan kang mungguhing driji
Ora gampang nambani cuwaning ati
Ora semoyo mas aku ra janji

Lk :
Horotoyoh
Nganggo theklek kecemplung kalen
Timbang golek dik
Sing apik luwung balen

Pr :
Sabar Mas
Wong sabar ora kesusu
Yen kesusu tundhone wis mesti kleru

Lk :
Estu dik
Wis dadi antebing kalbu
Tak belani jiwo rogo tulusing ati

Pr :
Sabar mas
Bola bali wis tak aturi
Yen kuciwo njur getun tibane mburi

INTRO

Lk :
Jan jane dik aku wis rindu
Wis rong tahun lawase ora ketemu
Eling eling dik jamane semono
Runtang runtung anane ra ono liyo

Pr :
Jan jane mas aku wis lali
Gelang alit bebasan kang mungguhing driji
Ora gampang nambani cuwaning ati
Ora semoyo mas aku ra janji

Lk :
Horotoyoh
Nganggo theklek kecemplung kalen
Timbang golek dik
Sing apik luwung balen

Pr :
Sabar Mas
Wong sabar ora kesusu
Yen kesusu tundhone wis mesti kleru

Lk :
Estu dik
Wis dadi antebing kalbu
Tak belani jiwo rogo tulusing ati

Pr :
Sabar mas
Bola bali wis tak aturi
Yen kuciwo njur getun tibane mburi

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053