11 Agt 2017


Judul lagu : Atiku Jembar Koyo Segoro (AJKS)
Ciptaan : -
Penyayi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Atiku Jembar Koyo Segoro (AJKS) - Via Vallen


Aku ra nyongko
Bakal ngene akhire
Ra kepikiran dadi remuk atiku

Atiku lungkrah
Mergo kahananku bubrah
Coba tak eling loromu neng aku

Biyen kowe tresno
Malah saiki kowe lungo
Aku mbok tinggal
Malah karo wong liyo

Kowe tau ning uripku
Kowe tau ning atiku
Ra bakal ilang
Ra bakal ilang

Omonganmu sakwetoro
Marai ati nelongso
Nanging senajan atiku seh tresno

Bendino mung ngelus dodo
Kelingan jaman semono
Atiku jembar
Jembar koyo segoro

INTRO

Biyen kowe tresno
Malah saiki kowe lungo
Aku mbok tinggal
Malah karo wong liyo

Nyesek roso ning dodoku
Trenyuh roso ning atiku
Kok kowe tego ninggalne aku

Kowe tau ning uripku
Kowe tau ning atiku
Ra bakal ilang
Ra bakal ilang

Omonganmu sakwetoro
Marai ati nelongso
Nanging senajan atiku seh tresno

Bendino mung ngelus dodo
Kelingan jaman semono
Atiku jembar
Jembar koyo segoro

INTRO

Kowe tau ning uripku
Kowe tau ning atiku
Ra bakal ilang
Ra bakal ilang

Omonganmu sakwetoro
Marai ati nelongso
Nanging senajan atiku seh tresno

Bendino mung ngelus dodo
Kelingan jaman semono
Atiku jembar
Jembar koyo segoro

Omonganmu sakwetoro
Marai ati nelongso
Nanging senajan atiku seh tresno

Bendino mung ngelus dodo
Kelingan jaman semono
Atiku jembar
Jembar koyo segoro

Atiku jembar
Jembar koyo segoro
Atiku jembar
Jembar koyo segoro