Lirik Lagu Asmorondono - Nella Kharisma



Judul lagu : Asmorondono
Ciptaan : R. Husin Albana
Penyanyi : Nella Kharisma ft Jo Klitik
Genre : Dangdut

Lirik Asmorondono - Nella Kharisma ft Jo Klitik


Pr :
Langit mendung sing dadi saksi
Trenyuh rasane nelongso ning ati
Naliko pupus tresno iki
Ra ngiro wis nduwe ganti
Sliramu sing tak tresnani

Lk :
Pancene abot nandang tresno
Naliko adoh jarake sliramu
Ra biso nrimo tresno wong liyo
Mergo kudu nompo jejodohane wong tuwo

INTRO

Pr :
Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo selawase

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku

Lk :
Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pepiling crito sing tak tulis
Lewat tembang asmorondono

INTRO

Pr :
Langit mendung sing dadi saksi
Trenyuh rasane nelongso ning ati
Naliko pupus tresno iki
Ra ngiro wis nduwe ganti
Sliramu sing tak tresnani

Lk :
Pancene abot nandang tresno
Naliko adoh jarake sliramu
Ra biso nrimo tresno wong liyo
Mergo kudu nompo jejodohane wong tuwo

INTRO

Pr :
Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo selawase

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku

Lk :
Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pepiling crito sing tak tulis
Lewat tembang asmorondono

Pr :
Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo selawase

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku

Lk :
Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pepiling crito sing tak tulis
Lewat tembang asmorondono

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.