22 Jul 2017
Lirik Lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) - Nella Kharisma

Judul lagu : Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)
Ciptaan : NDX AKA Familia
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) - Nella Kharisma


Kowe tau neng uripku
Tansah ono neng atiku
Ra bakal luntur sakdurunge
Janur kuning melengkung

Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku rabakal ilang sayang

Duh kowe wong bagus isih urip ono neng atiku
Aku ra iso lali lungamu ra bakal tak tompo
Koyo gedening ombak segoro neng laut kae
Pesisir pasir putih sek tau dadi seksine
Nalikane iseh urip ngadep mantep bebarengan
Janji janji palsumu saiki dadi kenangan
Putih putih rembulan padang padange lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang

Aku raiso lali
Udan grimis seng dadi seksi
Durung sempet tak rabeni
Janjimu wes tok blenjani

Kowe tau neng uripku
Tansah ono neng atiku
Ra bakal luntur sakdurunge
Janur kuning melengkung

Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku rabakal ilang sayang

Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
Janji jaman semono kowe bakal prasetyo
Aku raiso lilo sampeyan medot tresno
Manot karo wong tuo nggandeng lanangan liyo
Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
Mbrebes milih weluhku iki raiso tak gondeli
Mong siji dongaku kowe bali marang awakku
Bakal tak tunggu sak kuat kuate atiku

Aku raiso lali
Udan grimis seng dadi seksi
Durung sempet tak rabeni
Janjimu wes tok blenjani

Kowe tau neng uripku
Tansah ono neng atiku
Ra bakal luntur sakdurunge
Janur kuning melengkung

Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku rabakal ilang sayang

Kowe tau neng uripku
Tansah ono neng atiku
Ra bakal luntur sakdurunge
Janur kuning melengkung

Kowe tau neng uripku
Tansah ono neng atiku
Ra bakal luntur sakdurunge
Janur kuning melengkung

Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku rabakal ilang sayang

Kowe tau neng uripku
Tansah ono neng atiku
Ra bakal luntur sakdurunge
Janur kuning melengkung

Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku rabakal ilang sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Remukan Ati - Nella Kharisma