21 Jul 2017
Lirik Lagu Separo Nyowo - Nella Kharisma

Judul Lagu : Separuh Nyowo
Ciptaan : Husen Albana
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Separo Nyowo - Nella Kharisma


Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung swaramu
Nadyan sak kecap iso gawe marem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

Separuh nyowo iki
Bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu
Ojo pupus selawase tresnamu

Iki kabeh wujud tresnaku
Separuh nyowoku mung kanggo sliramu

INTRO

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung swaramu
Nadyan sak kecap iso gawe marem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

Separuh nyowo iki
Bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu
Ojo pupus selawase tresnamu

Iki kabeh wujud tresnaku
Separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Konco Kringetan - Nella Kharisma