26 Jul 2017


Judul lagu : Nyekso Batin
Ciptaan : -
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Nyekso Batin - Via Vallen


Kesel atiku sabar ngerteni
Ngempet loro neng ati
Tresno karo kowe opo kudu larane
Nangis batin nganti koyo ngene

Wes mas aku seng mundur
Ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
Jalin cintane bubrah roso ati ra nggenah
Aku pengene pisah nanging sliramu wegah

Wes aku rak kuat
Aku tak sek minggat
tresno iki udu dolanan
Oro atiku ra karuan

Tresno seng suci
Sak ikine tinggal janji
Tangise ati dadi siji

Ra kuat aku
Nyekso batine atiku
Trimo mundur
Ketimbang dadi tambah loro

Lilakno aku
Nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Wes mas ikhlasno aku
Mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
Tresno iki tak pendem sak jeroning ati
Ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

Njero dodo uwes nerimo
Aku mung iso ndonga
Kowe nggandeng wedokan liyo
Aku tak seng lungo atiku loro

Tresno seng suci
Sak ikine tinggal janji
Tangise ati dadi siji

Ra kuat aku, nyekso batine atiku
Trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Tresno seng suci
Sak ikine tinggal janji
Tangise ati dadi siji

Ra kuat aku, nyekso batine atiku
Trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Ra kuat aku, nyekso batine atiku
Trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Baca Juga : Lirik Lagu Janur Garing - Via Vallen