Lirik Lagu Nggerus Ati - Nella Kharisma

Sepurane kadung isun wes ngeliyo Ati iki wes sing kuat nahan loro Mergo riko nggawe molo nggaluh roso Katut kepincut nong manise dunyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Nggerus Ati - Nella Kharisma


Judul lagu : Nggerus Ati
Ciptaan : Ponidi / Prima Hp
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Nggerus Ati - Nella Kharisma


Pr :
Sepurane kadung isun wes ngeliyo
Ati iki wes sing kuat nahan loro
Mergo riko nggawe molo nggaluh roso
Katut kepincut nong manise dunyo

Kurang paran bengen isun no reng kene
Sun belani nindes roso jiret ati
Saking kepingine urip dadi siji
Tapi riko malah nyejo ngelarani

Lk :
Opo aku kurang gati opo aku kurang sayang
Kok riko tego ngelarani welas isun sing suci
Sepurane sun tinggal riko tego ati iki
Sepurane sun medot welas opo mergo riko
Riko abot nang dunyo riko abot nang wong liyo
Sepurane wes kadung riko gawe ati loro
Riko gawe nggerus ati

Pr :
Soro wes soro isun ngelakoni
Nelongso ugo isun bungah ati
Tapi paran balesane riko
Wes buka dodo kanggo wong liyo

Paran salah isun
Sampek riko tego
Nggerus ati isun
Nggawe pahite roso

Kurang paran bengen isun no reng kene
Sun belani nindes roso jiret ati
Saking kepingine urip dadi siji
Tapi riko malah nyejo ngelarani

Lk :
Batin keloro loro mergo kowe mentolo
Ninggalno aku iki kowe karo wong liyo
Opo wae tak lakoni supoyo aku biso
Urip dadi siji sak tenane ning ati
Tapi kepiye maneh kowe sing mblenjani janji
Sepurane ra iso nyambung maneh roso tresno
Ra kuat batin kesekso

Pr :
Soro wes soro isun ngelakoni
Nelongso ugo isun bungah ati
Tapi paran balesane riko
Wes buka dodo kanggo wong liyo

Soro wes soro isun ngelakoni
Nelongso ugo isun bungah ati
Tapi paran balesane riko
Wes buka dodo kanggo wong liyo

Paran salah isun
Sampek riko tego
Nggerus ati isun
Nggawe pahite roso

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053