22 Jul 2017
Lirik Lagu Nasibe Wong Ra Duwe - Via Vallen

Judul lagu : Nasibe Wong Ra Duwe
Ciptaan : -
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Nasibe Wong Ra Duwe - Via Vallen


Nasibe wong ra nduwe
Di ece karo kancane
Nelongso
Abot kahanane

Saiki aku rekoso
Nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo
Uripku biso mulyo

Urip neng alam ndunyo
Ming dinggo sementoro
Kabeh kuwi amung titipan
Soko sing Kuoso

Ono sing berlimpah arto
Lan sing urip rekoso
Nanging sak tenane menungso
Kui kabeh podo

Opo iki nasibe wong ra nduwe
Neng ndi wae nggone uripe
Mesti di ece

Nanging aku percoyo
Gusti Alloh mboten sare
Sabar lan sregep ibadah
Ben padang dalane

Opo salahe
Nek aku wong ra nduwe
Aku pancen kere
Nanging ojo mbok ece

Aku ra ngganggu kowe
Ora tau njaluk kowe
Mergo aku
Sregep nyambut gawe

Nasibe wong ra nduwe
Di ece karo kancane
Nelongso
Abot kahanane

Saiki aku rekoso
Nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo
Uripku biso mulyo

Tak tompo sak ikhlase
opo sing wis dadi kahanane
Wong ora nduwe
Aku rapopo

Nanging ojo nganti dewek cilik ati
Percoyo kabeh kuwi ono dalane

Urip mung sepisan
Kudu dipikir tenanan
Ben awakke dewe
Isih duwe masa depan

Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan

Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

Nasibe wong ra nduwe
Di ece karo kancane
Nelongso
Abot kahanane

Saiki aku rekoso
Nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo
Uripku biso mulyo

Nasibe wong ra nduwe
Di ece karo kancane
Nelongso
Abot kahanane

Saiki aku rekoso
Nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo
Uripku biso mulyo

Aku percoyo
Uripku biso mulyo

Baca Juga : Lirik Lagu Tokyo Nganjuk - Via Vallen