Lirik Lagu Lungiting Asmoro - Didi Kempot

Seprene nggonku ngenteni janji Janji prasetyaning ati Kadung tresno mring sliramu duh wong ayu Ra eling dina lan wektu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lungiting Asmoro - Didi Kempot

Judul Lagu : Lungiting Asmoro
Ciptaan : Harries S / Sugeng TS
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lungiting Asmoro - Didi Kempot


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu duh wong ayu
Ra eling dina lan wektu

Ing ati katon ra bisa ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Nadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Cah ayu tak anti anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atimu
Soyo gawe loro
Iku ra prayoga

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

INTRO

Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu duh wong ayu
Ra eling dina lan wektu

Ing ati katon ra bisa ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Nadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Cah ayu tak anti anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atimu
Soyo gawe loro
Iku ra prayoga

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno dudu bondo
Nanging lungiting asmoro
Ukurane tresno dudu bondo
Nanging lungiting asmoro