22 Jul 2017
Lirik Lagu Loro Ati (Koming) - Nella Kharisma

Judul lagu : Loro Ati
Ciptaan : Koming
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Loro Ati - Nella Kharisma


Loro ati iku mesti
Sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono
Apuwo

INTRO

Kepati pati sun belani
Welas nyang riko setengah mati
Tibane sun ditinggal ngeliyo

Rumongso sing ono artine
Rumongso sing ono kanggone
Genengno isun urip dewekan

Mergo awak riko ninggalaken isun
Manise janji sing tau nepati
Saikine riko kepilu wong liyo
Hang lebih sugih teko awak isun

Opo iling riko jaman semono
Bisone nangis njaluk dipacari
Serto kelaksanan riko sun dampingi
Mungkur sedot isun dipancal

Loro ati iku mesti
Sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono
Apuwo

INTRO

Kepati pati sun belani
Welas nyang riko setengah mati
Tibane sun ditinggal ngeliyo

Rumongso sing ono artine
Rumongso sing ono kanggone
Genengno isun urip dewekan

Dasare wis mulo riko batang koang
Motone ijo dung weruh picis
Sing perduli maning wis wayah umure
Sikat bain kok yo di rawati

Yo sing paran paran mulo nasipe
Nyoba setia malah di tinggal
Isun mung dedungo njaluk marang Gusti
Mugo mbesuke nemu balese

Loro ati iku mesti
Sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono
Apuwo

Dinggo paran maning isun pikiri
Lare hang nggawe tatune ati
Tiwas bain gering loro ning pikiran
Gulakane mati enom

Ono dunyo iki sing riko dewekan
Hang nduwe welas apik atine
Titenono bain ono liyo dino
Sun olih ganti lebih nyang riko

Loro ati iku mesti
Sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono
Apuwo

Kepati pati sun belani
Welas nyang riko setengah mati
Tibane sun ditinggal ngeliyo

Rumongso sing ono artine
Rumongso sing ono kanggone
Genengno isun urip dewekan

Baca Juga : Lirik Lagu Teman Rasa Pacar - Nella Kharisma