31 Jul 2017
Lirik Lagu Koyo Langit Ambi Bumi - Vita KDI

Judul lagu : Koyo Langit Ambi Bumi
Ciptaan : Lasio
Penyanyi : Vita KDI ft
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Koyo Langit Ambi Bumi


Pr:
Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo osing pantes biso
Nyanding urip riko

Wis usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byain wong liyo hang di pilihno
Myakne isun simpen roso iki
Ning njero dodo

Lk :
Tulus tresno iki ra bakal iso luntur
Tetep kepatri ati iki masio ancur lebur
Tresno sing suci welas sejati
Saiki mung ninggalake loro ning jerone ati

Mergo wong tuoku ora sudi ngerestui
Jarene aku lan sliramu koyo langit lan bumi
Lilakno aku masio abot mbok songgo roso loro
Ngasi eluh getih nelesi pipi

Pr:
Wis usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byain wong liyo hang di pilihno
Myakne isun simpen roso iki
Ning njero dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Lengahing Tresno - Vita KDI