22 Jul 2017


Judul lagu : Kelayung Layung
Ciptaan : H Bugiakso
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Religi

Lirik Kelayung Layung - Via Vallen


Ha a a a a a a ...

Ono tangis kelayung layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedhongono kuncenono
Yen wis mati mongso urungo

Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda menuso
Ditutupi ambyang ambyang
Disirami banyune kembang

Ono tangis kelayung layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedhongono kuncenono
Yen wis mati mongso urungo

Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda menuso
Ditutupi ambyang ambyang
Disirami banyune kembang

Duh Gusti Alloh
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora ono guno

INTRO

Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda menuso
Ditutupi ambyang ambyang
Disirami banyune kembang

Duh Gusti Alloh
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora ono guno

Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda menuso
Ditutupi ambyang ambyang
Disirami banyune kembang

Baca Juga : Lirik Lagu Sepi Tanpo Kowe - Via Vallen