30 Jul 2017
Lirik Lagu Jogoen Tresnoku - Sahid Indra

Judul Lagu : Jogoen Tresnoku
Ciptaan : Sahid Indra
Di Populerkan : Sahid Indra
Genre : Dangdut


Lirik Lagu Jogonen Tresnoku - Sahid Indra

Wayah wengi kahanan kang soyo sepi
Kroso adem tembus jroning ati
Gundah ati iki yen kelingan sliramu
Pengen nyawang langsung neng ngarep motoku

Kangen sing tak roso
Soyo suwe soyo kroso
Yen tak rasakne
Biso nyesek neng dodo

Aku yo mung biso
Ndonga marang sing Kuoso
Mugo sliramu
Enggal bali nyang ndeso

Awan bengi mung sliramu
Sing biso ngedem atiku
Aku neng kene iki mung
Kanggo sliramu

Tulung jogoen tresnoku
Senajan adoh karo aku
Mung iku penjalukanku
Marang sliramu

INTRO

Kangen sing tak roso
Soyo suwe soyo kroso
Yen tak rasakne
Biso nyesek neng dodo

Aku yo mung biso
Ndonga marang sing Kuoso
Mugo sliramu
Enggal bali nyang ndeso

Awan bengi mung sliramu
Sing biso ngedem atiku
Aku neng kene iki mung
Kanggo sliramu

Tulung jogoen tresnoku
Senajan adoh karo aku
Mung iku penjalukanku
Marang sliramu

Awan bengi mung sliramu
Sing biso ngedem atiku
Aku neng kene iki mung
Kanggo sliramu

Tulung jogoen tresnoku
Senajan adoh karo aku
Mung iku penjalukanku
Marang sliramu