15 Jul 2017
Lirik Lagu Ditinggal Rabi - Nella Kharisma

Judul Lagu : Ditinggal Rabi
Ciptaan : NDX AKA
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Ditinggal Rabi - Nella Kharisma


Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari Malah ditinggal rabi
Kowe tego ngarani mblenjani janji suci
Netes eluh tangisku wong tresno wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Baca Juga : Lirik Lagu Balasan Ditinggal Rabi - Nella Kharisma