Lirik Lagu Wis Jamane

Pak mreneo Tak kandani mirengo Pak punopo Panjenengan kerso nopo Engkang putro Sampun remen priyo Priyo bagus Engkang sampun nyoto... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Wis Jamane
Ciptaan : -
Penyanyi : Etik
Genre : Langgam Campursari

Lirik Wis Jamane


Pak mreneo
Tak kandani mirengo
Pak punopo
Panjenengan kerso nopo
Engkang putro
Sampun remen priyo
Priyo bagus
Engkang sampun nyoto

Pak mreneo
Tak kandani mirengo
Pak punopo
Panjenengan kerso nopo
Engkang putro
Sampun remen priyo
Priyo bagus
Engkang sampun nyoto

Gek Kepiye
Mengko Dadine
Bocah Loro
Podho nganggure

Gek Kepiye
Mengko Anake
Sekolahe
Lan Sinaune

Luwih Becik Nyempurnakne
Kewajiban Sekolahe
Ora Usah Nggo Kesusu
Ra Ora Yen Ora Payu

Opo Wes Jamane
Pancen Kudu Ngene
Opo Wes Jamane
Pancen Kudu Ngene

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053