Lirik Lagu Uler Kambang

Becik opo wong urip neng alam dunyo Tinggal toto klawan budi utomo Yen di gagas sing dowo Urip mung sedelo Bebasane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Uler Kambang
Ciptaan : -
Penyanyi : Yati & Nyi Tri Winartin
Genre : Karawitan

Lirik Uler Kambang - Karawitan


Becik opo wong urip neng alam dunyo
Tinggal toto klawan budi utomo
Yen di gagas sing dowo
Urip mung sedelo
Bebasane

Bebasane suwe angundhuh kelopo
Rugi gedhe angujo howo nafsune
Becik lamun di timbang bener lupute

Becik miliho dalan sing bener
Ojo mingar minger
Yen minger mundak keblinger

Yen wis yen wis
Kebacut mung thenger thenger

Jangkah wuri
Emas jingga sak umpomo
Sayuk sayuk sayuk
Sayuk rukun sedyane
Ojo lali lo mas kowe
Gotong royong nyambut gawe
Yola yole

Tanpo mundur mrawaso angkoro murko

Brambang sak sen telu
Berjuang dimen bersatu
Brambang sak sen limo
Berjuang labuh negoro
Man eman eman

Ora butuh kae kae
Ora butuh kae kae
Butuhku mung nyambut gawe
Ora butuh opo opo
Butuhku mung mbangun jiwo

Ora pati ayu nanging migunani
Yola yo mas Yola yo mas Yola yo mas
Man eman eman eman
Gones

Tanpo mundur mrawaso angkoro murko

Rujak rujak uni
Bumbune mrico sawiji yo mas
Ngati ati ing janji tan mblenjani
Man eman Man eman eman

Ora butuh barang barang yo mas
Ora butuh barang barang
Butuhku mung trimo nyawang
Ora butuh kae kae kae
Butuhku mung nyambut gawe

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053