Lirik Lagu Uler Kambang

Lirik Lagu "Uler Kambang" dari Yati & Nyi Tri Winartin. Lagu ini merupakan gending jawa karawitan. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Uler Kambang

Lirik Yati & Nyi Tri Winartin - Uler Kambang


Judul Lagu : Uler Kambang
Penyanyi : Yati & Nyi Tri Winartin
Ciptaan : -
Genre : Karawitan

Lirik Uler Kambang


Becik opo wong urip neng alam dunyo
Tinggal toto klawan budi utomo
Yen di gagas sing dowo
Urip mung sedelo
Bebasane

Bebasane suwe angundhuh kelopo
Rugi gedhe angujo howo nafsune
Becik lamun di timbang bener lupute

Becik miliho dalan sing bener
Ojo mingar minger
Yen minger mundak keblinger

Yen wis yen wis
Kebacut mung thenger thenger

Jangkah wuri
Emas jingga sak umpomo
Sayuk sayuk sayuk
Sayuk rukun sedyane
Ojo lali lo mas kowe
Gotong royong nyambut gawe
Yola yole

Tanpo mundur mrawaso angkoro murko

Brambang sak sen telu
Berjuang dimen bersatu
Brambang sak sen limo
Berjuang labuh negoro
Man eman eman

Ora butuh kae kae
Ora butuh kae kae
Butuhku mung nyambut gawe
Ora butuh opo opo
Butuhku mung mbangun jiwo

Ora pati ayu nanging migunani
Yola yo mas Yola yo mas Yola yo mas
Man eman eman eman
Gones

Tanpo mundur mrawaso angkoro murko

Rujak rujak uni
Bumbune mrico sawiji yo mas
Ngati ati ing janji tan mblenjani
Man eman Man eman eman

Ora butuh barang barang yo mas
Ora butuh barang barang
Butuhku mung trimo nyawang
Ora butuh kae kae kae
Butuhku mung nyambut gawe