Lirik Lagu Sri Huning

Sri huning mustiko tuban Labuh tresno lan saboyo pati Marang raden wiratmoyo ingkang pranyoto anandur branti... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Sri Huning
Ciptaan : Ki. H. Sukron Suwondo
Penyanyi : Cak Diqin
Genre : Langgam Campursari

Lirik Sri Huning


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Ingkang pranyoto anandur branti

Sri huning daton ngrahito
Kang tinerpo kadange pribadi
Wiratmoyo putra niro
Surolawe adipati tuban

Sri huning putrane abdi
Wongso pati naliko ing uni
Kapupuh ing madyo logo
Duk prang agung lawan minakjinggo

Katresnane wiratmoyo
Tinampi dene roro sri huning
Senadyan pungkasan iro
tekeng leno alabuh negari

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053