Lirik Lagu Setyo Tuhu


Judul Lagu : Setia Tuhu
Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Penyanyi : Sunyahni & Manthous
Genre : Langgam Campursari

Lirik Setia Tuhu


"Bowo"

"Pamintaku nimas sido asih
Atuh runtut tansah reruntungan
Ing sarino sawengine
Datan genggang sak rambut
Lamun adoh caketing ati
Yen cedak tansah mulat
Sido asih tuhu
Pindho mimi lan mintuno
Ayo nimas bareng anetepi wajib
Sido asih bebrayan"

Aku kang setyo satuhu
Wit biyen nganti saiki
Bebasane
Peteng kebakal ono suminar

Andhiko pangayomanku
Lahir batin tuwus nyoto
Mung sajake
Andhiko semune kurang reno

Tondho yekti paseksene rikalane
Ngangkat awrat
Mlampah tebih datan lesu

Mugi lestari yo

Mugi antuk berkahing widi
Andhiko mung tansah nimbang
Panyuwunku
Sedyo kulo tansah anglam lami

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM