Lirik Lagu Sesideman

Lirik Lagu "Sesideman" lengkap dengan "Bowo". Lagu ini di bawakan oleh Sujiati dan di ciptakan oleh Ki Sukron Suwondo. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sesideman

Lirik Sujiati - Sesideman


Judul Lagu : Sesideman
Penyanyi : Sujiati
Ciptaan : Ki Sukron Suwondo
Genre : Langgam Campursari

Lirik Sesideman


"Bowo"

"Wiwitane anderek sang pekik
Prio bagus kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro trus kayungyun
Selendang kuning kang saking pukis
Sworo kurang permono
Neng wasis angungrung
Ngungrung marang bendoro
Sang dyah ayu pijer ngincangake alis
Trus tresno sesideman"

Luwih becik patenono timbang perpisahan
Mring dyah kang sulistyo
Tak rewangi samudono marang kulowargo
Garwo dyah pro putro

Liwat kincanging alismu
Kaduduh anrandang rasaning atiku
Nadyan wus lingsir yuswaku
Aku isih mampu ngladeni solahmu

Mongko kowe bocah nggunung
Senadyan bocah nggunung dedugo angripo
Jiwo ragaku kok kurung
Kehormatan mamprung rubuh karo pincung

Urip ono kutho gedhe
Kowe tak tukokke omah sak isine
Kowe obo opo wae
Senajan sesideman mesti kasembadan

Luwih becik patenono timbang perpisahan
Mring dyah kang sulistyo
Tak rewangi samudono marang kulowargo
Garwo dyah pro putro

Liwat kincanging alismu
Kaduduh anrandang rasaning atiku
Nadyan wus lingsir yuswaku
Aku isih mampu ngladeni solahmu

Mongko kowe bocah nggunung
Senadyan bocah nggunung dedugo angripo
Jiwo ragaku kok kurung
Kehormatan mamprung rubuh karo pincung

Urip ono kutho gedhe
Kowe tak tukokke omah sak isine
Kowe obo opo wae
Senajan sesideman mesti kasembadan

Baca Juga : Lirik Lagu Pupus Gedang