Lirik Lagu Meh Rahino


Judul Lagu : Meh Rahino
Ciptaan : Ki Narto Sabdho
Penyanyi : Nonik Aprilia
Genre : Kerawitan

Lirik Lagu Meh Rahino


"Bowo"
"Jero kutho deso deso"

Wus meh rahino sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani wiwit mangkat anggarap sawahe

Amanggul pacul garu luku anggereg kebone
Andelidir anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan laras lelagone laras lelagone

Mungguh pedahe wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur murah sandang pangan wekasane

INTRO

Wus meh rahino sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani wiwit mangkat anggarap sawahe

Amanggul pacul garu luku anggereg kebone
Andelidir anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan laras lelagone laras lelagone

Mungguh pedahe wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur murah sandang pangan wekasane

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM