Lirik Lagu Kutut Manggung - Nyi Tjondrolukito


Judul Lagu : Kutut Manggung
Ciptaan : -
Penyanyi : Nyi Tjondrolukito
Genre : Kerawitan

Lirik Kutut Manggung - Nyi Tjondrolukito


"Bowo"

"Wayahe wus lingsir wengi
Perkutute roso
Muni ning plangkringan
anggung nyo manas ati
Hur ketekung kung kung
Hur ketekung kung kung
Monggo monggo monggo monggo monggo
Monggo monggo alah monggo monggo
Nggo monggo monggo, monggo
Pinarak engkang sekeco
Pramito kang minulyo
Sugeng rawuhipun"

Sore sore yo lah bapak
Perkutute njaluk ngombe
Yo bapak bapakku dewe

Omben mben omben, omben omben omben
Mben omben mben omben omben omben
Ombenono e manuke kutut
Atak omben omben omben ombenono

Satitik banyune towo
Gones luwes sak solahe
Pakanono
Tak pakan tak pakan pakan pakan
Atak pakan pakan pakan, pakan pakanono
E manuke kutut atak pakan pakan pakan pakanono

Setitik berase cempo gones gones wicarane
Trahing noto trahing no to
Yo bapak bapakku dewe
Trahing noto risang danang joyo
Mulo pancen kewek-kewek dewe
Mulo pancen kewek-kewek dewe
Den prayitno sabarang hayuo sembrono

Aduh to lae wong bagus
Yen tan weruh
Yo lah bapak perkutute manas manas ati

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053