Lirik Lagu Kepilut

Kalamun weruh sliramu batin iki anane tansah rengut Roso tresno kang tak endem sarwo mikir ati ra biso jenjem... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Kepilut
Ciptaan : -
Penyanyi : Putut / Uun
Genre : Langen Tayub

Lirik Kepilut


Kalamun weruh sliramu
batin iki anane tansah rengut
Roso tresno kang tak endem
sarwo mikir ati ra biso jenjem

Koyo tan biso nguncati
saben wanci tansah anggodo ati
Nanging aku wedi bloko
pungkasane temahan loro tresno

Nadyan adoh yen kadulu
nanging caket sak jeroning atiku
Nggonku nandang tresno iki
wis kinodrat sak dermi nglampahi

Ulo sawah sobo ngendut
datan owah atiku wis kepilut
Saibo bungah rasaku
lamun biso cecaketan sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Karang Kates

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053