Lirik Lagu Kepilut

Lirik Lagu 'Kapilut" dari Putut / Uun. Lagu ini merupakan lagu gending jawa langen tayub. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kepilut

Lirik Putut / Uun - Kepilut


Judul Lagu : Kepilut
Penyanyi : Putut / Uun
Ciptaan : -
Genre : Langen Tayub

Lirik Kepilut


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengut
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati ra biso jenjem

Koyo tan biso nguncati
Saben wanci tansah anggodo ati
Nanging aku wedi bloko
Pungkasane temahan loro tresno

Nadyan adoh yen kadulu
Nanging caket sak jeroning atiku
Nggonku nandang tresno iki
Wis kinodrat sak dermi nglampahi

Ulo sawah sobo ngendut
Datan owah atiku wis kepilut
Saibo bungah rasaku
Lamun biso cecaketan sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Karang Kates