Lirik Lagu Jineman Uler Kambang - Ki Narto Sabdho

Lirik Lagu "Jineman Uler Kambang" dari Nonik Aprilia. Lagu ini di ciptakan oleh Ki Narto Sabdho. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Jineman Uler Kambang - Ki Narto Sabdho

Lirik Nonik Aprilia - Jineman Uler Kambang


Judul Lagu : Jineman Uler Kambang
Penyanyi : Nonik Aprilia
Ciptaan : Ki Narto Sabdho
Genre : Kerawitan

Lirik Jineman Uler Kambang


Tirto tirto wijiling angkoso
sayuk rukun rukun karo kacane
Jo lali lo mas kowe
gotong royong nyambut gawe

Romo nyenyuwuno mrih kasembadaning sedyo
kinclong alah alah kinclong
kinclong guwayane
Mubyar murup mencorong katon tejane
Gones

Yo romo ramane dewe
kawi limo putrane dahyang durno
Pancasila dasaring nagri utomo

Ala ora pati ayu nanging
ayu nanging nggregetake
yo la yo mas yo la yo mas

Man eman man
eman eman eman
romo

Lir puspito wernaning kusumeng puro

Brambang mas sak sen limo
berjuang labuh negoro

Brambang mas sak sen telu
berjuang dimen bersatu

yo la yo mas

Ora butuh godhong kayu
ora butuh godhong kayu
butuhku tentrem rahayu

Ora butuh mas kae kae
butuhku tentrem atine

Baca Juga : Lirik Lagu Ayun Ayun Gobyog