Lirik Lagu Gubug Asmoro


Judul Lagu : Gubug Asmoro
Ciptaan : Jithul S
Penyanyi : Jithul / Lina
Genre : Langen Tayub / Langgam Campursari

Lirik Gubug Asmoro


"Bowo"

"Nyingkar nyingkur
Wiwitane nyingkar nyingkur
Lingsem yen kemutan
Lelampahan kang kauri
Tresno tulus senadyan ing gubug asmoro"

Yen liwat aku kelingan
Gubug kae biyen tak nggo leren
Neng cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubug asmoro
Biyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot abote ketaman asmoro

Gubug kae nyimpen wadi
Wiwit mbiyen tumeko saiki
Gubug kae kebak crito
Wayah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku kowe dadi garwo
Mergo leren neng gubug asmoro

Baca Juga : Lirik Lagu Podang Kuning

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053