Lirik Lagu Gelang Kalung


Judul Lagu : Gelang Kalung
Ciptaan : -
Penyanyi : Cak Bowo CS
Genre : Campursari

Lirik Gelang Kalung


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Bendino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rejeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir pikir

INTRO

Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Bendino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rejeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir pikir

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053