Lirik Lagu Gelang Kalung

Lirik Lagu "Gelang Kalung" dari Cak Bowo CS. Lagu ini merupakan lagu campursari. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Gelang Kalung

Lirik Cak Bowo CS - Gelang Kalung


Judul Lagu : Gelang Kalung
Penyanyi : Cak Bowo CS
Ciptaan : -
Genre : Campursari

Lirik Gelang Kalung


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Bendino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rejeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir pikir

Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Bendino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rejeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir pikir