Lirik Lagu Ayun Ayun Gobyog

Ayun ayun gobyog Gawe gumun tekun sarto rukun Akeh kang kayungyun Dadi srono iku datan jemu Nyawiji ing panemu Condonging kalbu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ayun Ayun Gobyog

Judul Lagu : Ayun Ayun Gobyog
Ciptaan : -
Penyanyi : Dini Aditama
Genre : Campursari

Lirik Ayun Ayun Gobyog


Ayun ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku datan jemu
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu

INTRO

Ayun ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku datan jemu
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu

INTRO

Ayun ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku datan jemu
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu

INTRO

Ayun ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku datan jemu
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu

INTRO

Ayun ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku datan jemu
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu

Baca Juga : Lirik Lagu Sesideman