Lirik Lagu Anting Anting


Judul Lagu : Anting Anting
Ciptaan : Manthous - S. Hardjono
Penyanyi : Manthous ft Minul
Genre : Langgam Campursari

Lirik Anting Anting


"Bowo"

"Wujudipun namung alit
Gondal gandul
Mapan ing talingan
Agemane poro putri
Anting anting jangkepe ngadi busono"

Pr :
Ting anting mbang cempoko
Tondo moto soko seliramu
Ting anting tondo tresno
Lahir batin sineksen lintange luku

Ling eling dek semono
Rembulane ketutupan mego
Gawe kekesing ati
Nganti ati tekane si jantung hati

Lk : Anting-anting dhik kembang cempoko
Pr : Wohing aren mbokyo eling dek semono
Lk : Emprit gantil menclok neng witing pari
Pr : Tansah kumanthil ono njeroning ati

Lk : Ali-ali dhik kembang kuningan
Pr : Di lali-lali malah soyo kelingan
Lk : Manuk gemak alah yo dhik yo mencok neng witing sawo
Pr : Bareng penak yo mas yo
Ft : Jo ngona jo ngono

Pr :
Ting anting mbang cempoko
Tondo moto ugo tondo tresno
Ling eling dek semono
Yen ra nyandhing rasane neng ati gelo

INTRO

Pr :
Ting anting mbang cempoko
Tondo moto soko seliramu
Ting anting tondo tresno
Lahir batin sineksen lintange luku

Ling eling dek semono
Rembulane ketutupan mego
Gawe kekesing ati
Nganti ati tekane si jantung hati

Lk : Anting-anting dhik kembang cempoko
Pr : Wohing aren mbokyo eling dek semono
Lk : Emprit gantil menclok neng witing pari
Pr : Tansah kumanthil ono njeroning ati

Lk : Ali-ali dhik kembang kuningan
Pr : Di lali-lali malah soyo kelingan
Lk : Manuk gemak alah yo dhik yo mencok neng witing sawo
Pr : Bareng penak yo mas yo
Ft : Jo ngona jo ngono

Pr :
Ting anting mbang cempoko
Tondo moto ugo tondo tresno
Ling eling dek semono
Yen ra nyandhing rasane neng ati gelo

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053