Lirik Lagu Dudu Jodone - Didi Kempot

Tak lilakno tak lilakno nadyan ati gelo Yen pancen ra jodone arep di kapakke Mbok di pekso ora biso Malah dadi abot sanggganing ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Dudu Jodone - Didi Kempot

Judul Lagu : Dudu Jodone
Ciptaan : Wiwien Ngesti
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Dudu Jodone - Didi Kempot


Tak lilakno tak lilakno nadyan ati gelo
Yen pancen ra jodone arep di kapakke
Mbok di pekso ora biso
Malah dadi abot sanggganing ati

Sak lawase tak ugemi mung sawiji
Tresnaku iki lati tumeko ati

Nanging aku ugo ngerti ngrumangsani
Sopo sliramu lan sopo aku iki

Yo wis lumrahe
Wong tuwomu ora setuju

Tak lilakno tak lilakno nadyan ati gelo
Yen pancen ra jodone arep di kapakke
Mbok di pekso ora biso
Malah dadi abot sanggganing ati

Sak lawase tak ugemi mung sawiji
Tresnaku iki lati tumeko ati

Nanging aku ugo ngerti ngrumangsani
Sopo sliramu lan sopo aku iki

Yo wis lumrahe
Wong tuwomu ora setuju

Tak lilakno tak lilakno nadyan ati gelo
Yen pancen ra jodone arep di kapakke
Mbok di pekso ora biso
Malah dadi abot sanggganing ati