Lirik Lagu Dudu Jodone - Didi Kempot


Judul Lagu : Dudu Jodone
Ciptaan : Wiwien Ngesti
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Dudu Jodone - Didi Kempot


Tak lilakno tak lilakno nadyan ati gelo
Yen pancen ra jodone arep di kapakke
Mbok di pekso ora biso
Malah dadi abot sanggganing ati

Sak lawase tak ugemi mung sawiji
Tresnaku iki lati tumeko ati

Nanging aku ugo ngerti ngrumangsani
Sopo sliramu lan sopo aku iki

Yo wis lumrahe
Wong tuwomu ora setuju

Tak lilakno tak lilakno nadyan ati gelo
Yen pancen ra jodone arep di kapakke
Mbok di pekso ora biso
Malah dadi abot sanggganing ati

Sak lawase tak ugemi mung sawiji
Tresnaku iki lati tumeko ati

Nanging aku ugo ngerti ngrumangsani
Sopo sliramu lan sopo aku iki

Yo wis lumrahe
Wong tuwomu ora setuju

Tak lilakno tak lilakno nadyan ati gelo
Yen pancen ra jodone arep di kapakke
Mbok di pekso ora biso
Malah dadi abot sanggganing ati

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM