Lirik Arya Satria - Tresno Ra Melu Nduwe


Title : Tresno Ra Melu Nduwe
Artist : Arya Satria
Songwriter : Arya Satria
Album : Single
Label : SR Production

Lirik Lagu Tresno Ra Melu Nduwe


loro atiku iki mergo sliramu
sing wes gawe tatu ning atiku
loro atiku iki mergo sliramu
sing wes gawe tatu ning atiku

aku wes nrimo dadi tresno ampiran
mergo tresnoku tresno sing tenanan

nanging sliramu saiki bedo
opo sliramu arep ninggal aku
opo nasibku kudu koyo ngene
senajan tresno ra melu nduwe

loro atiku iki mergo sliramu
sing wes gawe tatu ning atiku
loro atiku iki mergo sliramu
sing wes gawe tatu ning atiku

aku wes nrimo dadi tresno ampiran
mergo tresnoku tresno sing tenanan

nanging sliramu saiki bedo
opo sliramu arep ninggal aku
opo nasibku kudu koyo ngene
senajan tresno ra melu nduwe

tresnoku
hoo .. oo ..
hoo .. oo ..

nangis sak jroning batinku
nompo cubo lakon tresnoku
tresnoku sing gede kanggo sliramu
nanging nyatane aku ra melu nduwe

snajan janjimu tresno marang aku
ora bakal lungo ninggalne aku hoo

nanging sliramu saiki bedo
opo sliramu arep ninggal aku
opo nasibku kudu koyo ngene
senajan tresno ra melu nduwe

nanging sliramu saiki bedo
opo sliramu arep ninggal aku
opo nasibku kudu koyo ngene
senajan tresno ra melu nduwe

Baca Juga : Lirik Lagu Arya Satria - Luka Hati Luka Diri