1 Okt 2016


Judul lagu : Tresno Suci
Ciptaan : Kris Dewarengku
Penyanyi : Kris Dewarengku
Genre : Langgam Campursari

Lirik Tresno Suci - Kris Dewarengku


Bowo :
Ati kang nandang asmoro, tan lelintu siji yo amung reki
rino pantaraning ndalu, katonton angelelo, tansah teko nggridu neng ngareping netro
Sok kapan katekan setio jejer sumanding nyawiji

Manclaping suryo
Kinalingan ombaking samudro
Neng Teleng ria Pacitan
Seksi ngrajut talining asmoro

Bungahing ati
Seng tak roso ing naliko kuwi
Tresnaku biso tinampi
Kenyo ayu sing tak impi impi

Binarung berkahing Gusti
Ketekan krentek setyaning ati
Jejer sumanding nyawiji
Bebarengan ngucap janji suci

Puji lan doa
Mugi tan ono goda prahara
Nganti mimi lan mintuno
Mung pinisah mring pupusing yuswo

INTRO

Manclaping suryo
Kinalingan ombaking samudro
Neng Teleng ria Pacitan
Seksi ngrajut talining asmoro

Bungahing ati
Seng tak roso ing naliko kuwi
Tresnaku biso tinampi
Kenyo ayu sing tak impi impi

Binarung berkahing Gusti
Ketekan krentek setyaning ati
Jejer sumanding nyawiji
Bebarengan ngucap janji suci

Puji lan doa
Mugi tan ono goda prahara
Nganti mimi lan mintuno
Mung pinisah mring pupusing yuswo