Lirik Lagu Pacitan Kutho Asri - Yoyok GBN

Malem minggu mlaku mlaku sak kancane, alun alun wayah sore pancen rame Mudho mudhi gegojekan sak kancane, sing pacaran gandengan tangan jek mesrane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Pacitan Kutho Asri
Ciptaan : Yoyok GBN
Penyanyi : Yoyok GBN
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Pacitan Kutho Asri - Yoyok GBN


Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
alun alun wayah sore pancen rame
Mudho mudhi gegojekan sak kancane,
sing pacaran gandengan tangan jek mesrane

Kutho Pacitan kuthone pancen rame,
pasar Arjowinangon panggonane
Sisih elor alun alun pendopone
ojo lali neng Ploso terminale

Tahu tempe neng njati panggonane,
Arjosari terkenal pesantrene
Banyu anget mas pemandiane,
Gunung limo sing dadi pepundene

Teleng ria panggonane wisata,
akeh sing moro perlu cuci mata

Yen ra percoyo ceritaku iki,
di buktekke ugo biso di teliti

Neng Tulakan ugo ora ketinggalan,
Somo puro kang dadi jejulukan

Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
yen Pacitan pancen kuwi kutho asri

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053