Lirik Lagu Kelarung Tresno - Hari Kariman



Judul lagu : Kelarung Tresno
Ciptaan : Hari Kariman
Penyanyi : Maryta
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kelarung Tresno - Hari Kariman


Tak jaluk ojo kok tinggalke aku,
tak suwun tresnanono aku
Elingo semono ing kutho Ponorogo,
uripku nelongso tanpo konco

Wong bagus ngertio marang lakonku,
wong bagus ngertio kowe tak tunggu
Nadyan nganti kapan ora biso ilang,
wong bagus rungokno tangisku

Aku ora biso urip tanpo kowe,
aku ora biso turu tanpo kowe
Aku ora biso mangan tanpo kowe,
aku ora biso tentrem tanpo kowe

Tak rewangi nglarung awak kari balung,
duh Gusti kulo niki nyuwun tulung
Tak rewangi poso ora kolu upo,
ngertio awakku kelarung tresno

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.