29 Sep 2016


Judul lagu : Seruling Samudra
Ciptaan : Ibnu
Penyanyi : Roadtudjah
Genre : Pop Reggae

Lirik Seruling Samudra - Roadtudjah


Wengkar kulon ombak gedhe
kutho Pacitan pinggir segoro
seruling samudro nyemburne banyune
tembus karang tumebo ing awang awang

Pantai Klayar di kenal monco negoro
panggonan pariwisoto
Endahe suasono
koyo koyo njeroning alam surgo

Kenangan neng kono
anambahi roso tresno,
Seruling samudro
ora lali tekan tuo