Lirik Lagu Pacitan Metropolitan - Sahid Indra

Pasuryanmu sing ketoro neng moto nggawe gelisah atiku saben dino Aku neng kene sliramu neng kono jarak iki seng dadi pisah ing rogo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pacitan Metropolitan - Sahid Indra

Judul lagu : Pacitan Metropolitan
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Sahid Indra
Genre : Pop / Dangdut Campursari

Lirik Pacitan Metropolitan - Sahid Indra


Pasuryanmu sing ketoro neng moto
nggawe gelisah atiku saben dino
Aku neng kene sliramu neng kono
jarak iki seng dadi pisah ing rogo

Yo mung sliramu sing tak tresnani
mugo kabeh iso njogo ning ati
Yo mung sliramu seng tak enteni
mugo kabeh awake iso nyawiji

Jarak Pacitan lan Metropolitan
sing bakal nguji setiomu marang aku
Jarak Pacitan lan Metropolitan
sing bakal nguji tulusmu marang aku

Aku neng kene
setio ngenteni
kapan nggonmu bali

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053