Lirik Lagu Pacitan Madiun - Joko Saras Musica



Judul lagu : Pacitan Madiun
Ciptaan : Joko Saras Musica
Penyanyi : Gita Selviana (Dewata Music)
Genre : Dangdut Koplo Campursari

Lirik Pacitan Madiun - Joko Saras Musica


Jan jane atiku sik durung tego
ninggalne sliramu bocah sing manis
nanging nglenggono rasane atiku
amergo sliramu isih ngudi ilmu

Jan jane atiku koyo di iris
yen kelingan marang sliramu sing bagus
Pacitan Madiun saksi tresnanku
enggal bali wong bagus kowe tak tunggu

Pacitan Madiun lewat Selahung
tak ubengi tanpo duwe roso getun
yo mengkono tresnaku ra munggah medhun
ora koyo dalan Pacitan Madiun

Pacitan Madiun lewat Josari
ninggal janji nganti tekane saiki

Ayo kabeh podho tansah memuji
mugo mugo Gusti tansah ngijabahi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.