11 Sep 2016

Judul lagu : Kowe Bedo
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Lynda Agista
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kowe Bedo - Sahid Indra


Sayang opo pancene
kowe wis duwe liyane
Sikapmu uwes seje
ora koyo biasane

Sithik sithik kowe nesu
takon apik ngajak padu
Opo pancen wis mbok anggep
aku tugu iso mlaku

Landepe ucapanmu
ngalahne parang sewu
Lorone koyo ngene
nganti jeroning atiku

Saiki kowe bedo
yen ngomong sokor mengo
Ucapan tanpo toto
neng ati gawe loro

Loro koyo ngene rasane
yen tak belani setuluse ngati
Opo pancen kowe ra ngerti
yen larane nganti teko jeroning ati

Ra kuat aku wis ra kuat
ra kuat aku wis ra kuat